Cirurgia refractiva

La còrnia és la part més anterior de l’ull, la coberta més externa, és transparent i té una funció òptica.
Dins la cirurgia corneal, la cirurgia refractiva n’és una part important. Aquesta cirurgia elimina els defectes de refracció (miopia, hipermetropia i astigmatisme) amb la finalitat d’aconseguir una visió òptima sense la dependència d’ulleres ni lents de contacte.

La cirurgia ocular amb làser és una tècnica ràpida, indolora i molt personalitzada que sempre es realitza amb anestèsia tòpica amb gotes. El LASIK és la tècnica que utilitza el làser excímer, i consisteix en eliminar les diòptries de l’ull modelant la capa mitja de la còrnia de manera que els objectes s’enfoquin a la zona apropiada de la retina.

Miopia

La miopia és un defecte de la refracció de l’ull que fa que els raigs de llum provinents d’objectes llunyans convergeixin abans d’arribar a la retina, L’ull miop és més allargat ( per la part del darrera) que un ull sa (emmetrop); d’aquesta manera la miopia provoca una mala visió de lluny i normalment s’estabilitza al voltant dels 20 anys.

Hipermetropia

En la hipermetropia, al contrari de la miopia, el globus ocular és més curt que l’habitual; això fa que els objectes quedin enfocats darrera de la retina. Tots els nens al néixer son hipermetrops, però amb el creixement la hipermetropia disminueix fins a desaparèixer en la majoria de casos.

Astigmatisme

L’astigmatisme és aquell defecte de la refracció on la còrnia està més curvada en un dels seus eixos. Pera a tenir una bona visió, la còrnia ha de ser transparent, llisa, i amb una curvatura uniforme en totes les direccions. L’astigmatisme provoca, en general, una visió borrosa o distorsionada.

Informació

Si voleu demanar visita o modificar-la, si us plau truqueu al +34 93 725 41 39.

Els horaris de visita són de dilluns a dijous de 15:30 a 20h i els divendres de 15:30 a 19h

(no gestionem les visites per correu electrònic)