Refracció i Contactologia

Tots els pacients passen per refracció per fer-los l’estudi d’agudesa visual i detectar si hi ha algun problema de refracció, com ara miopia, hipermetropia o astigmatisme. Disposem de la tecnologia especialitzada més avançada per a realitzar l’estudi en pacients amb baixa visió. En aquesta secció s’adapten i col·loquen les lents de contacte que el pacient necessita per corregir els defectes de refracció.

Diferents lents de contacte

Avui dia existeixen diversos tipus de lents de contacte que poden corregir qualsevol defecte visual i adaptar-se a tots els estils de vida. Poden fins i tot utilitzar-se a qualsevol edat, ja que és possible compensar la miopia, la hipermetropia, l’astigmatisme i fins a la vista cansada o presbícia.

També és una bona opció en pacients que hagin patit qualsevol tipus de traumatisme, una operació làser sense èxit o pateixin algun tipus d’irregularitat en la còrnia com en el cas del queratocon.

Ortoqueratologia

La ortoqueratologia és una tècnica mitjançant la qual, amb l’ajuda d’una lent de contacte, modifiqueu la còrnia de manera efectiva, segura i reversible per així poder compensar el teu defecte visual.

Aquesta modificació corneal es produeix utilitzant les lents mentre dorms de manera que l’endemà no cal que utilitzis les teves ulleres o lents de contacte.

Informació

Si voleu demanar visita o modificar-la, si us plau truqueu al +34 93 725 41 39.

Els horaris de visita són de dilluns a dijous de 15:30 a 20h i els divendres de 15:30 a 19h

(no gestionem les visites per correu electrònic)