Estètica

Per rejovenir la mirada existeixen diverses opcions en l’actualitat, que pot consistir en millorar unes celles baixades, uns parpelles caigudes, eliminar les “bosses dels ulls” o bé la combinació de diverses d’elles, i això fa possible que amb una única cirurgia millori el nostre aspecte i la nostra expressió facial sense perdre identitat personal.

Procediments

En aquells pacients que tenen les celles caigudes (ptosi de les celles) sol ser més aparent en la seva porció més lateral i provoca una mirada de tristesa i cansament. La cirurgia serveix per elevar de nou les celles d’una manera natural. La cirurgia pot realitzar-se per dos abordatges o bé a través de la parpella per a realitzar una pujada subtil i posterior fixació de la cella. O bé en aquells casos amb un descens molt acusat de la cella es pot fer a través del front per millorar la seva forma i posició d’una forma molt més pronunciada. En els dos casos la cicatriu és pràcticament imperceptible ja que es dissimula amb els plecs naturals de la pell.

Pacient amb ptosi de celles, sobretot en la seva porció més lateral.

En aquells pacients amb les parpelles superiors caigudes i que presenten un excés de pell sobrant o unes bosses greixoses que confereixen molt volum, poden notar un aspecte de tenir els ulls més petits i cansats. La cirurgia de blefaroplàstia és la millor opció per eliminar tota la pell sobrant aprofitant el plec natural de la parpella. En la mateixa cirurgia els especialistes en oculoplàstia a més d’eliminar pell i greix, podem modificar la complexa i específica musculatura de la parpella superior per reforçar el múscul elevador (encarregat de pujar les parpelles) en cas de ser necessari.

Pacient operada de blefaroplàstia en parpelles superiors abans d'operar i als 2 mesos de la cirurgia
Pacient operada de blefaroplàstia en parpelles superiors abans d'operar i a el mes de la cirurgia.

Finalment, els pacients amb excés de bosses grasses inferiors és possible eliminar-les amb cirurgia a través d’una mínima incisió per la capa interna de la parpella, a través de la conjuntiva, sense ferida a la pell. Hi ha tres paquets de greix en la parpella inferior i mitjançant una simple obertura interna és possible eliminar l’excés i crear una cicatriu profunda per tibar de nou a la parpella inferior. Només en alguns casos molt específics amb pell inferior sobrant al retirar les bosses, en la mateixa cirurgia i a través de les arrugues laterals (les anomenades “potes de gall”) és possible tensar tota la pell de la parpella inferior.

Pacient operada de blefaroplàstia en parpelles inferiors a través de la conjuntiva, per via interna, abans d'operar i al cap d’un mes de la cirurgia.
Pacient operada de blefaroplàstia en parpelles inferiors a través de la conjuntiva i amb la tècnica de pinch lateral per a major tracció de la pell sobrant, abans d'operar i al mes i mig de la cirurgia.

Procediments no quirúrgics

Aquests tractaments tenen l’avantatge que es poden realitzar sense passar pel quiròfan. També són utilitzats com a tractaments complementaris de la cirurgia.

Informació

Si voleu demanar visita o modificar-la, si us plau truqueu al +34 93 725 41 39.

Els horaris de visita són de dilluns a dijous de 15:30 a 20h i els divendres de 15:30 a 19h

(no gestionem les visites per correu electrònic)